Digitale informatiebijeenkomst zij instroom vacature

Digitale informatiebijeenkomst zij instroom vacature

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus hebben we moeten besluiten om de wervingsprocedure voor de vacature zij instroom per 1-2-2021 anders vorm te geven.

De informatiebijeenkomst die op 6 april plaats zou vinden gaan we in digitale vorm plaats laten vinden op maandagavond 8 juni om 19:00 uur.

Tijdens deze digitale presentatie zal informatie gegeven worden over het zij instroomtraject bij KPOA, het geschiktheidsonderzoek en vertelt een reeds gestarte zij instromer over zijn ervaringen over het volgen van de opleiding en het werken op een KPOA school. Via de chatfunctie is er een mogelijkheid om vragen te stellen.

Voor deze digitale presentatie kunt u zich opgeven via info@kpoa.nl. U ontvangt dan een bevestiging van inschrijving met daarin een link die u kunt gebruiken om deel te nemen aan de bijeenkomst. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aan te sluiten bij dit informatiemoment dan kunnen we u de presentatie toezenden. U kunt uw verzoek hiervoor indienen via info@kpoa.nl

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus hebben we ook besloten om de sluitingsdatum van de vacature aan te passen van 15 mei naar 25 augustus 2020.

Op 7 september krijgt u bericht of u naar aanleiding van uw sollicitatiebrief wordt uitgenodigd voor de speeddates.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief