Informatiebijeenkomst zij instroomtraject 4 april 2023

Informatiebijeenkomst zij instroomtraject 4 april 2023

De vacature voor zij instroom bij KPOA is weer geopend! We starten met de opleiding en werkplek in februari 2024. Voor dit traineeship bieden we weer opleidingsplaatsen aan.

Op dinsdag 4 april om 19:00 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst zal er informatie worden gegeven over het zij instroomtraject bij KPOA, het geschiktheidsonderzoek en een reeds gestarte zij instromer vertelt over zijn ervaringen over het volgen van de opleiding en het werken op een KPOA school. Natuurlijk is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Voor deze informatiebijeenkomst kunt u zich opgeven via info@kpoa.nl. U ontvangt dan een bevestiging van inschrijving. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aan te sluiten bij dit informatiemoment dan kunnen we u ook de digitale presentatie van vorig jaar toezenden. U kunt uw verzoek hiervoor indienen via info@kpoa.nl

Mocht u gesolliciteerd hebben dan krijgt u op woensdag 17 mei bericht of u naar aanleiding van uw sollicitatiebrief wordt uitgenodigd voor de speeddates.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief