Kom op 20 maart en 20 april kennismaken met KPOA op de banenmarkt

Kom op 20 maart en 20 april kennismaken met KPOA op de banenmarkt

Werk je in het basisonderwijs of heb je interesse hierin en zou je informeel wel eens willen ontdekken wat KPOA jou zou kunnen bieden? Op 20 maart én op 20 april heb je de mogelijkheid om kennis te komen maken met KPOA en haar scholen!

We ontvangen je op 20 maart graag op onze basisschool DOK12 of op 20 april op Basisschool de Kinderhof waar je kennis kan maken met ál onze andere scholen. Je kunt in gesprek gaan met medewerkers, je vragen stellen maar natuurlijk vooral sfeer proeven. Je kunt gewoon binnen komen lopen tussen 16:00 en 18:30 uur.

KPOA is een stichting met 17 scholen door Amersfoort én Nijkerk. We onderscheiden ons door de katholieke identiteit en onze kernwaarde vakmanschap, verbinding en vertrouwen. Als je op één van onze scholen werkt voel je dit terugkomen.

Daarnaast blijven we ons ontwikkelen en bieden we ook jou alle kans om dat te doen! Zo organiseren we studiereizen rondom thema’s zoals het jonge kind, ICT en rekenen. Is er een interne kweekvijver waar we je opleiden als je ambities hebt voor een leidinggevende functie. En bieden de KPOA academie en het expertisecentrum mogelijkheden om je eigen expertise te vergroten of juist de mogelijkheid om je expertise breed in te kunnen zetten in onze hele stichting.

Kortom; mocht je het leuk vinden om te verkennen of (in de toekomst) één van de KPOA scholen een leuke nieuwe werkplek voor jou zou kunnen zijn? Of wil je graag van ons horen wat we jou aan kunnen bieden? Dan zien we je graag op 20 maart of 20 april! Je kunt je aanmelden via info@kpoa.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief